Jogi nyilatkozat

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi feltételeket. Amennyiben ezekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg a www.tuzfal.com oldalait. Ha megnyitja a www.tuzfal.com bármelyik oldalát, azzal magára nézve kötelezőnek ismeri el az itt olvasható Jogi Nyilatkozatban foglaltakat.

JOGI NYILATKOZAT

A www.tuzfal.com weboldalon megjelenő írások, fotók, ábrák, táblázatok és letölthető dokumentumok (a továbbiakban: információk) tájékoztató jellegűek. Ezek az információk tűzvédelmi szakértőktől származnak, ám előfordulhat, hogy az információkat közzétevő szakértők (szerzők) a saját véleményüket is megfogalmazzák bennük, ami nem minden esetben azonos a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel.

A www.tuzfal.com weboldalt működtető Pentamer Kft. sem jogi, sem anyagi, sem pedig erkölcsi felelősséget nem vállal azokért a károkért, amelyek a www.tuzfal.com weboldalon található információk esetleges felhasználására vezethetők vissza. Ezen információkat mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja fel. Ha fel kívánja használni a www.tuzfal.com oldalon található információkat, kérjük, előtte hivatalos forrásból győződjön meg azok helyességéről!

A www.tuzfal.com weboldalon olvasható, a szerzők nevével jegyzett szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezeket a szövegeket másutt közölni csak a szerzők és a Pentamer Kft. erre vonatkozó, közös írásos engedélyével lehet.

   
Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás
Kezdőlap